Thursday, July 23, 2009

Gambar Grandeur Chocolate @ Marvelcakes ketika berada di Astro Awani

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Astro Awani kerana menjemput kami sebagai tetamu untuk rancangan Awani Pagi. Pendedahan & liputan yang diberi sedikit sebanyak dapat memperkenalkan syarikat dan produk kami kepada rakyat Malaysia.

Di bawah adalah gambar ketika berada di Astro Awani:


Photobucket
Ketika Live di studio Astro Awani

Photobucket
Pengacara Zaiful Ariffin & Dangsuria ketika menemubual

Photobucket
Bergambar bersama pengacara/wartawan Azean Ishak

Photobucket
Bergambar bersama Pengacara Awani Pagi
Dari kiri: Zaiful Ariffin, Tg Muazam Kamal (suami), Aimilia Omar, Dangsuria & Azean Ishak

4 comments:

Anonymous said...

Congrats amy n muazam.. dah glamour skrg.. :) - suzie-

Marvelcakes Online Bakery said...

hehe...takde la glamour pon. Lama dah tak jumpe ye! senang2 nnt jemput la dtg ke kedai :)

Anonymous said...

yup, mmg teringin nak pegi pun.. dah lama tak makan cupcakes u la amy..

Marvelcakes Online Bakery said...

Kalau free weekend ni dtg la Mid Valley Exhibition Centre. Ada join Pameran Pengantin. :)