Saturday, December 29, 2007

How to Order?

1. Choose your order with the details on the design,flavor and quantity.

2. E-mail your order to sales@coklat.my . Please list down the details of your order as below:
a.Name
b.Contact number
c.Email address
d.Delivery address
e.Pick up / delivery date
f.Order item(s) eg; type of cakes, etc
g.Details eg; design etc

3. Marvelcakes will reply your e-mail regarding the total price of your order(and also delivery charge).

4. Kindly please bank-in the full payment (as a proof of order confirmation) to our MAYBANK account as below :
Acc. No : 562553403346
Acc. holder : AOM FOOD INDUSTRIES

5. Order should be placed at least 7 days in advance (for small quantity of orders) and 2 weeks in advance for bulk orders.

Thank you.

25 comments:

erinhairudin said...

Should u have phone orders?

erinhairudin said...

salam...great ada blog camni. But, since marvelcakes dah masuk hmetro, should extent delivery areas. Cam kat nilai ke? Kawasan pinggir L.Klang?

aznita said...

a'kum, berapa minimum order utk cup cake? harga? berapa hari utk membuat tempahan kek bday?

Ezuriyanty said...

Salam, kitaorang kat JB pun berminat jugak nak tempah. Macammana caranya ?

xray said...

Salam saya berminat untuk tempahan dalam 1000 cuppycake untuk doorgift majlis p'kahwinan..mcm mane ek..klau bleh sblm 27hb jun ni..bleh bg contact no or add kedai x?

Marvelcakes Online Bakery said...

erin : call us at 017 6352432 ( Amy ). Berkenaan delivery, kami hanya buat di sekitar kl dan kawasan2 selangor yg terpilih. Sekiranya terlalu jauh, dikhuatiri caj penghantaran akan berkali2 ganda lebih mahal berbanding harga kek yang di'order'.Jika dihantar menggunakan khidmat pos, kemungkinan kek untuk rosak adalah sangat besar. Namun begitu, terdapat beberapa produk seperti coklat dan muffin yang kami boleh pertimbangkan untuk penghantaran dgn courier.

aznita : Waalaikumussalam.Minimum order untuk cupcakes ialah 49pcs ( baby size), 25pcs( small size), 16pcs(medium and large size). Tempahan & pembayaran perlu dibuat at least 5-7 hari lebih awal( bergantung kepada kekosongan). Harga bagi cake dan cupcakes, aznita boleh semak di "price list" ya!

ezuriyanty : sila rujuk jawapan yang saya berikan untuk erin ya! :)

xray : untuk 27june atau 27july ya? kalau June, sila contact saya ( terakhir hari ahad ) di 017 6352432 atau emel marvelcakes@yahoo.com.

Terima kasih!

aliaa said...

salam akak.. saya nur aliaa... yang order MVc018 untuk delivery ke seksyen 8 shah alam.delivery date 8july 2008.. sayer dah transfer ke akaun akak rm 82.30....my email is free_evelon@yahoo.com...
email ader prob xdapat nk send..
if any u want more info plz send me a email k....

yazmrazk said...

looks good! saya duduk kat templer park rawang. nak minta 25 baby cupcakes (buttercream) with jungle team for my baby girl. possible ke this sunday? me at yazmrazk@gmail.com

aisyah said...

hi... sy nak tau price klu sy nk order 16 pcs medium size cup cakes with luv and bthday theme.. deco yg tbaik la... bape pricenye?

Marvelcakes Online Bakery said...

Hi aisyah,
selain dari deco, harga cupcakes juga bergantung kepada jenis topping yg digunakan. boleh tau berapa bajet u? untuk full details, bolehlah emailkan ke marvelcakes@yahoo.com

Thanks ya!

aisyah said...

i akready email 2 u da details... i need da info as soon as impossible coz i want to make other for next week... kene order seminggu awl kn? u blh anta ke s.alam ke?

dytia said...

hi... tadi I drop by selayang, tak jumpa lak kedainya. alamat macam betul - sederet dengan courts kan? I know you are not taking orders today but I wanted to see the shop location at least. If you have shifted can I know the new location

Marvelcakes Online Bakery said...

Hi dytia,

memang sederet dgn courts tu.
Sila lihat betul2 pada alamat,

7b-1f, LEVEL 2, Jalan SU 10.

Racheal Chiam said...

can u send an email regarding the price for the cupcakes which packing individually & the Tier cupcake for wedding ??? i would like to know the price for the 3 tier cupcakes ... n the individual cupcakes packing as a gift for the guest ... regarding the chocolate , may i know that there have any other packaging design ??

Racheal Chiam said...

sorry, forgot to put in my email add ... csyracheal@yahoo.com

syafiqah said...

boleh antar kat uitm s.alam x??

Marvelcakes Online Bakery said...

boleh :)

Marvelcakes Online Bakery said...

boleh :)

syafiqah said...

saya nk order 1 Exclusive Heart Chocolate Set. boleh pos ke penang x??
ni email saya...fisya_aisya@yahoo.com

Marvelcakes Online Bakery said...

Salam Syafiqah,

Sila cek email ya.

Thanks

Anonymous said...

sy nak tau quotation tuk exclusive Heart cholat set..n cup cake serta fondant cake..sila email ke lialiya@yahoo.com.
terima kasih

Marvelcakes Online Bakery said...

Salam, sila cek email ya.

Thanks

Anonymous said...

kak, pj anta x

Coklat.my said...

hi, kami ada buat penghantaran ke PJ tp bergantung kepada jadual. TQ

Wanie said...

Bole tak if nak order 1 box of 9 medium cupcakes utk hantaran? Kt list harga min pieces 16.